Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Πρακτικό των Αποτελεσμάτων Κοινωφελούς Εργασίας


ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Σαλαμίνα, 20/06/2012 Αριθμ. Πρωτ.: 599
Ταχ.Δ/νση Τ.Κ. Πληροφορίες Τηλέφωνο FAX
Email
: Λ. Φανερωμένης 70, 18900, Σαλαμίνα : 18900 Σαλαμίνα
: Φίλιππος Καρακώστας
: 2104658622, 6970290131 : 2104658622







ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΝΑΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΝΧΩΝ ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 

Στη Σαλαμίνα, σήμερα 20/06/2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου οδός Λ. Φανερωμένης 70, συνήλθε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ενώσεως Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νήσου Σαλαμίνας, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου αυτής, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
Ανάρτηση των Πινάκων με τα αποτελέσματα που αφορούν την από υπ' αριθμ. ΚΟΧ 90.906/1/2012 Ανακοίνωση για την σύναψη συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για συνολικά ενενήντα (90) άτομα για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Αττικής- Νησιά» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.
Ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου έλαβε τον λόγο και ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ για τις ενέργειες που απαιτούνται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» στα πλαίσια της υλοποίησης της Πράξης με τίτλο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ- ΝΗΣΙΑ».
Μετά από την ανωτέρω θετική εισήγηση και την συζήτηση που ακολούθησε, ομόφωνα αποφασίσθηκε
Η Ανάρτηση των Πινάκων με τα αποτελέσματα που αφορούν την από υπ' αριθμ. ΚΟΧ 90.906/1/2012 Ανακοίνωση για την σύναψη συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για συνολικά ενενήντα (90) άτομα για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων ΚΟινωφελούς
Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Αττικής- Νησιά» την Παρασκευή 22/06/2012 και ώρα 12:00.
Πιο συγκεκριμένα θα αναρτηθούν στα γραφεία του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ενώσεως Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νήσου Σαλαμίνας, Λ. Φανερωμένης 70, 18900, Σαλαμίνα οι παρακάτω πίνακες:
Πίνακας Κατάταξης κατά αύξουσα Ταξινόμηση ΑΜΚΑ, με αναλυτικά μόρια ανά κριτήριο καθώς και το σύνολο των μορίων τους και τις επιδιωκόμενες θέσεις κατά σειρά προτίμησης.
Πίνακας Κατάταξης κατά φθίνουσα σειρά συνολικής βαθμολογίας, με αναλυτικά μόρια ανά κριτήριο καθώς και το σύνολο των μορίων τους και τις επιδιωκόμενες θέσεις κατά σειρά προτίμησης. Στον εν λόγω πίνακα εμφανίζεται μόνο το ΑΜΚΑ των υποψηφίων. Πίνακας προσληπτέων κατ ́αλφαβητική σειρά, με αναγραφή του κωδικού θέσης πρόσληψης.
Αλφαβητικός πίνακας αποκλειόμενων, με αναγραφή του λόγου αποκλεισμού.
Επίσης θα αναρτηθούν οι σχετικοί πίνακες σε ηλεκτρονική μορφή και στην Ιστοσελίδα του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ενώσεως Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νήσου Σαλαμίνας http://salamina-ebs.blogspot.gr αλλά και στις ακόλουθες Ιστοσελίδες:
στην Ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ www.asep.gr
στην Ιστοσελίδα της Ε.Υ.Δ. Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» - www.epanad.gov.gr Κατόπιν των ανωτέρω το Διοικητικό Συμβούλιο εγκρίνει ομόφωνα όλα τα ανωτέρω, σύμφωνα με
την εισήγηση του Προέδρου και Συλλόγου.
Μη υπάρχοντος άλλου θέματος λύεται η συνεδρίαση






Ο Πρόεδρος             Ο Γραμματέας               Ο Ταμίας
Καρακώστας Φίλιππος          Φουρίκης Μιχαήλ            Νόσης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου