Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Όλο το ΔΣ του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ενώσεως Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νήσου Σαλαμίνας θέλει να ευχαριστήσει ειλικρινά όλες και όλους εσάς που συμμετείχατε στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας και
·       που επισκεφθήκατε προσωπικά τα γραφεία του Συλλόγου μας για να λύσετε τις απορίες σας για το πρόγραμμα και να παραλάβετε τόσο την προκήρυξη όσο και την Αίτηση με τα δικαιολογητικά της
·       που επικοινωνήσατε μαζί μας τηλεφωνικά
·       που επικοινωνήσατε μαζί μας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
·       που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας για να πληροφορηθείτε για το πρόγραμμα
·       που επιδείξατε κατανόηση όταν δεν εξυπηρετηθήκατε αμέσως λόγω δικού μας φόρτου εργασίας και υπομονετικά αναμένατε την σειρά σας

Σας ενημερώνουμε ότι από την 6/6/2012 έχει ολοκληρωθεί η χρονική περίοδος υποβολής των αιτήσεων και οι αιτήσεις των υποψηφίων για τις 90 θέσεις του προγράμματος που ξεπέρασαν τις 550 στη διάρκεια της δεκαήμερης προθεσμίας.
Ο Σύλλογός μας, κατανοώντας το άγχος και την αγωνία όλων σας έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικασία καταχώρησης των στοιχείων και δικαιολογητικών που κατατέθηκαν σε ειδικό λογισμικό του Υπουργείου Εργασίας και του ΑΣΕΠ.
Η ομάδα εργασίας που έχει συσταθεί εργάζεται με προσήλωση και ιδιαίτερη προσοχή, χωρίς ωράριο και χωρίς διακοπή, ώστε να ελεγχθούν ένα προς ένα όλα τα δικαιολογητικά των υποψηφίων και για μία προς μία θέση που έχει δηλώσει ενώ δεσμεύεται ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλες οι προϋποθέσεις και συνθήκες διαφάνειας, αξιοκρατίας και κοινωνικής δικαιοσύνης που έχουν τεθεί από την προκήρυξη.
Έχουμε θέσει όλοι μας ως στόχο την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την Παρασκευή 22/6/2012 ώστε να μην παρατείνουμε την δική σας αγωνία. Ωστόσο θα συνεχίσουμε την επικοινωνία με όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας με τους τρόπους που έχουμε πλέον υιοθετήσει σε μια βάση αμοιβαίας κατανόησης και καλής διάθεσης συνεργασίας.
Επίσης θα ήταν παράληψη να μην αναφέρουμε την συμβολή της Δημοτικής Αρχής και ιδιαίτερα του Δήμαρχου Κου Γιάννη Τσαβαρή αφού ο στόχος και των δυο πλευρών είναι η βοήθεια των ανέργων που πλήττονται από την κρίση.

Σας ευχαριστούμε όλους
Ο πρόεδρος
Φίλιππος Καρακώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου